Урок мужності "Герої рідного краю

2023-10-11

Українські захисники і захисниці стали символом хоробрості, патріотизму й боротьби народу за свободу та незалежність. Їх відданістю та сміливою боротьбою захоплюється кожен українець та цілий світ.

Багато наших односельців пішли до лав українського війська і стали на захист рідної домівки. Чоловіки і дружини, батьки і матері, сини і доньки, дідусі і бабусі боронять свободу України.

Здобувачі освіти 10 класу провели урок мужності "Герої рідного краю/Files/images/Screenshot_20231011_185454_Facebook.jpg". З неприхованим захопленням слухали про наших односельців, які боронять рідні домівки у лавах ЗСУ, про їх здобутки та нагороди, не забули і про "Синюхинобрідських павучків", бо і самі щодня знаходять час на плетіння сіток, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих односельців і жителів громади та всіх, хто віддали своє життя за свободу і незалежність. Відвідали могили загиблих на сільському кладовищі, та поклали квіти. Ми кожної хвилини повинні бути вдячні нашим невтомним і незламним українцям, які своїм героїчним прикладом виборюють суверенінет власної держави. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Провела захід: Федоренко О. В

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi